Οφείλουμε να πούμε τουλάχιστον ένα μπράβο στη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), η οποία, μόλις πληροφορήθηκε από το parapolitika.gr την δημόσια καταγγελία, την οποία ανήρτησε στο facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, Χριστόδουλος Ευθυμίου, έδωσε πάραυτα εντολή προκειμένου να διερευνηθεί από κάθε πλευρά και εις βάθος το περιστατικό της καθυστερημένης άφιξης μοτοσικλέτας του ΕΚΑΒ στο σημείο κλήσης μετά από σαράντα λεπτά από την κλήση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Χριστόδουλου Ευθυμίου, μία 30χρονη γυναίκα βρισκόταν στο οδόστρωμα έξω από το νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου, χωρίς τις αισθήσεις της, “για πάνω από μία ώρα”.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Μια ώρα να περιμένεις ασθενοφόρο. Μια 30χρονη γυναίκα έξω από το Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου χωρίς τις αισθήσεις της, χωρίς να ανταποκρίνεται. Να έχουμε πάρει το ΕΚΑΒ και μετά από μια ώρα ήρθε μια μηχανή για να διαπιστωθεί ότι χρειάζεται νοσηλεία.

Αν κάποια στιγμή αναρωτηθείτε ότι μπορεί εύκολα να βρεθείτε στη θέση αυτής της άτυχης κοπέλας να ξέρετε ότι την Κυριακή αυτοί που σας ζητάνε την ψήφο στις Ευρωεκλογές έχουν ευθύνες... Μην το ξεχνάτε”.