Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, την οποία σκότωσε ο 37χρονος κολλητός της κόρης της με μαχαίρι, με σκοπό να την κλέψει, αφού ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Οι τελευταίες στιγμές της ηλικιωμένης γυναίκας ήταν μαρτυρικές, αφού δεν περίμενε πως ο άνθρωπος που γνώριζε τόσα χρόνια, ότι θα την σκότωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με την ίδια μάλιστα να του φωνάζει πως τον αγαπάει, τη στιγμή που εκείνος τη μαχαίρωνε.

 δολοφόνος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή, ήταν άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την οποία σκότωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Χαλκίδα. Η έκπληξη της 63χρονης ήταν μεγάλη, καθώς τη στιγμή που ο 37χρονος της έμπηγε το μαχαίρι, εκείνη του φώναζε πως τον αγαπάει!

«Τι κάνεις; Σε αγαπάω» 

Σύμφωνα με το STAR, ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας.

Όπως είπε αρχικά ο δολοφόνος: «Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!». Και συνέχισε λέγοντας: «Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί. Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rfy9wyyph5)

«Έπρεπε να πάρω τα χρήματα για να παίξω τζόγο»

Ο 37χρονος δολοφόνος περιέγραψε τις κινήσεις του αμέσως μετά το έγκλημα, λέγοντας: «Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα. Έπρεπε να πάρω τα χρήματα για να παίξω τζόγο».Όπως ανέφερε στις Αρχές, τα χρήματα που έκλεψε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.


Σχεδίασε τη ληστεία πίνοντας καφέ με την κόρη της 63χρονης - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις της σοκαριστικής υπόθεσης στη Χαλκίδα, ο δολοφόνος σχεδίασε τη ληστεία στο σπίτι της 63χρονης, πίνοντας καφέ με την κόρη του θύματος. Κάποια βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα «έκαψαν» το άλλοθί του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το STAR, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 37χρονο με το αυτοκίνητό του να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι του θύματος, σε απόσταση 30-40 μέτρων, ενώ εμφανίστηκε λίγο πριν αλλά και μετά το έγκλημα, με διαφορά 21 λεπτών. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τελέστηκε η ληστεία και η δολοφονία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rg3s2ngopd)
Τραγική ειρωνεία ότι το πρωί της δολοφονίας, ο ίδιος πήγε με την κόρη του θύματος, που ήταν πολύ καλή του φίλη, για καφέ. Κάποια στιγμή εκείνη του είπε πως υπάρχουν δυσκολίες με τη μητέρα της και ότι το απόγευμα θα πήγαινε ένα άτομο να τη φροντίσει. Καθώς εκείνη θα έφευγε για τη δουλειά της, άφησε τα κλειδιά κάτω από μια γλάστρα, ώστε να ανοίξει το άτομο που θα φρόντιζε τη μητέρα της.

Με αυτόν τον τρόπο ο δράστης έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του, θεωρώντας πως θα ήταν εύκολη η ληστεία και ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός.

Τι τον πρόδωσε

Σύμφωνα με το STAR, το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως εντοπίστηκε.

Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα, άρχισαν να συνθέτουν το παζλ του στυγερού εγκλήματος.