Για ένα χρέος 4.000 ευρώ εισέβαλε στο σπίτι της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.


Δολοφονία στη Χαλκίδα: Για χρέος 4.000 ευρώ εισέβαλε στο σπίτι της 63χρονης ο καθ’ ομολογίαν δράστης 

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως όταν έμαθε από την παιδική του φίλη, την κόρη του θύματος, πως στο σπίτι της μητέρας της είχε κρύψει 7.000 ευρώ, τότε θεώρησε πως ήταν η ευκαιρία που ζητούσε για να ξεχρεώσει. Θεώρησε πως θα ήταν μια εύκολη δουλειά, αφού η 63χρονη είχε κινητικά προβλήματα, άρα δεν θα μπορούσε να σηκωθεί και να τον κυνηγήσει.

Τα πράγματα, όμως, δεν πήραν την τροπή που θα ήθελε ο κατηγορούμενος, καθώς έκανε αρκετό θόρυβο κατά την προσπάθειά του να ξεκλειδώσει την πόρτα, κάτι που προφανώς ξύπνησε την 63χρονη. Όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο τον αναγνώρισε και εκείνος πάνω στον φόβο του, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, να μην τον καταγγείλει την έσπρωξε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο κατηγορούμενος τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από την παιδική του φίλη, η οποία μάλιστα κάθε εβδομάδα του έδινε ένα σεβαστό ποσό για να μπορεί να τα βγάζει πέρα.

Όμως ο εθισμός του στα τυχερά παίγνια και τα χρέη που είχε δημιουργήσει, ειδικά από την περίοδο της καραντίνας και έπειτα, απαιτούσαν δραστικές λύσεις. Το χρέος των 4.000 ευρώ έπρεπε να κλείσει οριστικά, αφού οι πιέσεις ήταν αφόρητες. Έπρεπε κάπως να ξεχρεώσει και για αυτό τον λόγο, αφού γνώριζε ότι υπάρχουν κλειδιά στην εξώπορτα και το μεγάλο χρηματικό ποσό κρυμμένο σε χώρο τον οποίο του είχε αποκαλύψει η κόρη του θύματος, πήρε τη μεγάλη απόφαση, είπε ανάμεσα στα άλλα στους αστυνομικούς.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1riyiabpnl5)

Συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη στα στα «Παραπολιτικά»: Έχει τύψεις, σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Σε δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά» ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Βασίλης Βαλιάνος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο κατηγορούμενος, είναι εμφανές πως δεν είχε ξανακάνει διάρρηξη. Δεν φορούσε γάντια, ήθελε απλά τα χρήματα και πίστευε ότι η 63χρονη θα κοιμόταν. Μου ζήτησε να πω πως είναι μετανιωμένος. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς το έκανε αυτό στη μητέρα της καλύτερης του φίλης. Πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που χρίζει βοήθειας».

thumbnail_20240605_122217


Και συνέχισε: «Σκέφτεται να αυτοκτονήσει, αυτό μου είπε. Έχει τύψεις που δεν τον αφήνουν να ησυχάσει, όπως ο ίδιος μου είπε χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις επτά που τον επισκέφτηκα στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Σίγουρα όμως, είναι ξεκάθαρο πως δεν πήγε έτοιμος για όλα. Δεν είχε πάρει μαχαίρι μαζί του, το βρήκε εκεί και πάνω στον πανικό του το χρησιμοποίησε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rya03hrx29)