Ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα είχε δώσει κατάθεση στην ασφάλεια πριν συλληφθεί, παίζοντας θέατρο μπροστά στους αστυνομικούς, κάνοντας τον ανήξερο και τον έκπληκτο για τη δολοφονία της μητέρας της κολλητής του φίλης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 38χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έμαθε για το έγκλημα από την τηλεόραση και κατάλαβε ότι πρόκειται για τη μητέρα της φίλης του από τις περιγραφές.

Τηλεφώνησε ο ίδιος στη φίλη του για να τη ρωτήσει αν πρόκειται για τη μητέρα της και όταν του το επιβεβαίωσε, πήγε στο σπίτι της για να της συμπαρασταθεί. Τότε, όπως ισχυριζόταν πριν συλληφθεί, τη ρώτησε αν ισχύει ότι της έκλεψαν 7.000 ευρώ κι εκείνη του είπε «άσ' το».

Εμφανιζόταν, μάλιστα, έκπληκτος στους αστυνομικούς γιατί κάποιος να έκανε κακό στη μητέρα της φίλης του, αφού οι δύο γυναίκες δεν είχαν πολλά χρήματα.

Μετά τη σύλληψή του, ωστόσο, και την ομολογία του, απέδωσε την πράξη του στον εθισμό του στον ηλεκτρονικό τζόγο, που είχε σαν αποτέλεσμα να αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς και να συσσωρευτούν αρκετά χρέη. Δήλωσε επίσης μετανιωμένος και πως κατέστρεψε πολλά σπίτια.

Χαλκίδα: "Μας κατέστρεψε - Καβγαδίζαμε τον τελευταίο καιρό γιατί ενώ δούλευε ζητούσε συνεχώς χρήματα"


Ο πατέρας του 38χρονου δράστη της δολοφονίας δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο γιος του αφαίρεσε τη ζωή ενός ανθρώπου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Από τα κανάλια έμαθα για τη σύλληψή του. Καβγαδίζαμε τον τελευταίο καιρό γιατί ενώ δούλευε ζητούσε συνεχώς χρήματα. Τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες όλο ζητούσε 100, 200, 300 ευρώ κάθε μήνα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Του είπα κόψε τον τζόγο. Μου έλεγε ότι δεν παίζει. Ρώτησα και εκεί που πήγαινε κι έπαιζε παλιά και μου είπαν ότι δεν τον έβλεπαν. Εκείνος όμως έπαιζε διαδικτυακά», είπε αρχικά ο πατέρας του.

«Ήταν εργατικός, φιλότιμος, όμως αυτό το πάθος του τον έφαγε. Είναι σαν τα ναρκωτικά», συνέχισε.

Όπως είπε, με την κόρη του θύματος ο γιος του ήταν κολλητός φίλος από παιδιά. «Ήταν σαν αδέλφια. Με τον αδελφό του δεν είχε τέτοια σχέση. Δεν ξέρω τι να πω. Και συγγνώμη να ζητήσω, η γυναίκα δεν γυρίζει πίσω. Τα άκουγα αυτά κι έλεγα σκοτώστε τους. Και τώρα να τύχει σε μένα; Δεν ξέρω τι να πω, μας κατέστρεψε», κατέληξε.  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rywq89hyf5)