Αποτροπιασμό προκαλεί η κυνική ομολογία του 39χρονου δράστη που δολοφόνησε τη γυναίκα στη Χαλκίδα. Παράλληλα σοκ προκαλούν οι εικόνες μέσα από το διαμέρισμα της άτυχης 63χρονης που έρχονται στο φως από την εκπομπή Live News, με τις κηλίδες από το αίμα της να παραμένουν σε τοίχους δίπλα από την εσωτερική σκάλα που ο δράστης την έσπρωξε, πριν αρχίσει να τη μαχαιρώνει με ένα κουζινομάχαιρο στον αυχένα.

Όλα εκείνη την Παρασκευή στις 17 του περασμένου Μάη έγιναν μέσα σε 20 λεπτά. Από τη στιγμή που ο 39χρονος βρήκε σε αυτή τη γλάστρα το αντικλείδι και προχώρησε στα ενδότερα, μέχρι την ώρα που πήρε τον δρόμο της εξόδου, έχοντας αφήσει πίσω του νεκρή τη μητέρα μιας παιδικής του φίλης.

Το δωμάτιο που έψαξε και βρήκε τα χρήματα που υπήρχαν στην ντουλάπα άνω-κάτω 19 μέρες μετά το έγκλημα. Όλοι οι χώροι ερευνήθηκαν εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς που κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Στη σύλληψη του 39χρονου άνδρα, που ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας έφυγε εκείνο το μεσημέρι για δουλειά στις 12:30. Μία και πλέον ώρα μετά ο καθ’ ομολογίαν δράστης που βρισκόταν στην περιοχή και παρακολουθούσε τα πάντα, αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης κάνει βήματα και μπαίνει στο σπίτι. Ανεβαίνει τη σκάλα και στον 1ο όροφο έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την 63χρονη γυναίκα που τον αναγνωρίζει. Όπως είπε στους αστυνομικούς, φοβήθηκε και αποφάσισε να της κλείσει στο στόμα.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1s4nh6uauop)

Καρέ καρέ τα βήματα του δολοφόνου

Είναι λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι και η 63χρονη γυναίκα είναι νεκρή στη σκάλα του σπιτιού. Ο 39χρονος προχωράει και αρχίζει να ψάχνει για τα χρήματα της φίλης του, που είχε μάθει ότι βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Αρχίζει να ψάχνει και ανοίγει τις ντουλάπες. Βγάζει ρούχα και τραβάει συρτάρια για να βρει τα χρήματα που ήταν αποφασισμένος να πάρει. Έχει ήδη βάψει τα χέρια του με αίμα και συνεχίζει.

Μέσα στο δωμάτιο, σε ένα κουτί από καφέ που υπήρχε στην ντουλάπα, ο 39χρονος βρίσκει τις οικονομίες της παιδικής του φίλης.

Αμέσως μετά παίρνει τον δρόμο της εξόδου. Περνάει δίπλα από τη σορό της γυναίκας που ομολόγησε ότι σκότωσε και βγαίνει με προσοχή, για να μη γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Αμέσως μετά, όπως είπε στους αστυνομικούς, πήγε για κούρεμα. Τα ρούχα του δεν είχαν ίχνη αίματος. Δεν πρόδιδαν τα όσα είχαν συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της Χαλκίδας.

xalkida-dolofonia-63xronis-fotografies-epiti__2_
xalkida-dolofonia-63xronis-fotografies-epiti__1_


Το πρωί τη μέρα της δολοφονίας ο 39χρονος ήταν για καφέ με την κόρη της γυναίκας που παραδέχτηκε ότι σκότωσε. Στις 11:49 έφυγαν μαζί από την καφετέρια και σχεδόν 2 ώρες μετά (13:56) καταγράφηκε από κάμερα έξω από το σπίτι της γυναίκας. Το σχέδιό του είχε μόλις τεθεί σε εφαρμογή.

Μπήκε αποφασισμένος να βουτήξει τα χρήματα που υπήρχαν και ήταν σίγουρος ότι κανείς δεν θα τον καταλάβει. Υποστηρίζει ότι σκότωσε τη γυναίκα επειδή φοβήθηκε και πως από εκείνη τη στιγμή ήταν σε σοκ. Κάτι πάντως που δεν δείχνουν οι κινήσεις του.

Όχι μόνο δεν τα έχασε, όχι μόνο δεν έκανε πίσω όταν η γυναίκα τον εκλιπαρούσε σε αυτή τη σκάλα, αλλά συνέχισε μέχρι να βρει τα μετρητά που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

Για δύο και πλέον εβδομάδες έπαιζε θέατρο, μέχρι που το στυγνό έγκλημα στη Χαλκίδα αποκαλύφθηκε και ο ίδιος αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1s4ub1b9cm9)