Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την ανθρωποκτονία σε βάρος ενός Πακιστανού, περίπου 40 ετών, που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στον Διόνυσο, το βράδυ της Τετάρτης. Η αστυνομία αναζητά τον συγκάτοικο του 40χρονου άνδρα.

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του Πακιστανού πάνω στο κρεβάτι του, ο εργοδότης του, μίλησε για τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές και έδωσε λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στον Διόνυσο: Αναζητείται ο συγκάτοικος του θύματος

Διόνυσος: ''Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν'', λέει ο εργοδότης του 40χρονου

«Ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια και κατά διαστήματα. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης», είπε αρχικά ο εργοδότης του θύματος και συνέχισε, περιγράφοντας πώς τον εντόπισε νεκρό: «Τον ήθελα για μια δουλειά, να σηκώσουμε κάτι σίδερα. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Τράβηξα την πόρτα, την άνοιξα, μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είχε μαχαιριά στο στήθος. Κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πήρε και μένα το ασθενοφόρο γιατί ανέβασα πίεση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1sobtt2k3eh)

«Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Δεν είχε διαφορές, στις πληρωμές του ήταν όπως έπρεπε. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά, ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα» σημείωσε, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ζούσε ο Πακιστανός, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση με τον συγκάτοικό του, είπε: «Δεν τους έβλεπα πολύ αγαπημένους με τον συγκάτοικο, αλλά δεν έβλεπα και άγριες διαθέσεις. Εκείνος δούλευε ντελίβερι σε κάποια μαγαζιά».

«Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό» είπε. «Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του», συμπλήρωσε για τον άτυχο 40χρονο.