Δίχως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του βρετανού παρουσιαστή τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες το απόγευμα στη Σύμη. Ο παρουσιαστής βρισκόταν μαζί με την σύζυγο του και ένα φιλικό τους ζευγάρι στο νησί για διακοπές και ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, αποφάσισε να επιστρέψει πεζός, για να απολαύσει τη φύση. Οι ώρες όμως περνούσαν και ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Michael Mosley δεν έδινε σημεία ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στην παραλία και η σύζυγος του, έπειτα από αρκετές ώρες, δήλωσε την εξαφάνιση του.

Δυνάμεις από τη Ρόδο βρίσκονται ήδη στην ακριτική Σύμη συμμετέχοντας στις έρευνες, οι οποίες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια δύσβατα σημεία από τα οποία θα έπρεπε να περάσει ο 67χρονος δημοσιογράφος της Βρετανικής τηλεόρασης, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος.

Σύμη: Η βρετανική πρεσβεία ζητά διαρκής ενημέρωση για τον εντοπισμό του παρουσιαστή

Ο Michael Mosley είναι ιδιαίτερα γνωστός στην πατρίδα του, γεγονός που έχει κινητοποιήσει τη βρετανική πρεσβεία στη χώρα μας, που ζητά διαρκή ενημέρωση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των ερευνών.

Στελέχη της ΕΜΑΚ, καθώς και αστυνομικοί και πυροσβέστες της Σύμης ερευνούν φαράγγια και άλλα σημεία, από τα οποία μπορεί να πέρασε ο 67χρονος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας που να είχε δει τον αγνοούμενο, με τις αρχές να στρέφουν τις έρευνες τους προς πάσα κατεύθυνση.