Στις απαραίτητες ενέργειες για τη συγκέντρωση υλικού που θα αντιπαρατεθεί με γενετικό υλικό εξαφανισμένων προσώπων προχωρούν οι αστυνομικοί στο Αγρίνιο μετά την ανεύρεση ενός σκελετού σε οικόπεδο στην εθνική οδό Αγρινίου-Αντιρρίου.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε το μακάβριο εύρημα, πιθανότατα για άνδρα, ενήλικα, ο οποίος βρέθηκε κάτω από πουρνάρια και χαμηλή βλάστηση. Τον εντόπισαν εργάτες που είχαν αναλάβει τον καθαρισμό του οικοπέδου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλήρης σκελετός, αυτό όμως θα αποδειχθεί κατά την εξέτασή του από ειδικό ανθρωπολόγο. Ως προς την αιτία θανάτου, πάλι διά γυμνού οφθαλμού, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο εύρημα που να παραπέμπει σε έγκλημα, πλην όμως μια λεπτομερής εξέταση των οστών θα δώσει με σιγουριά την απάντηση.

Η σορός φαίνεται να βρίσκεται στο σημείο για τουλάχιστον έναν χρόνο και ήδη οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει δύο φακέλους με περιπτώσεις δηλωμένων εξαφανίσεων ανδρών την επίμαχη χρονική περίοδο, οι οποίοι και θα ερευνηθούν διεξοδικά. Μάλιστα, θα ζητηθεί να δοθεί και γενετικό υλικό συγγενών προσώπων, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάποιον εκ των δύο εξαφανισθέντων.

Πηγή φωτογραφίας άρθρου: Agriniopress.gr