Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 70χρονου Δανού που αγνοούνταν για δύο μέρες, καθώς εμφανίστηκε σώος και αβλαβής το μεσημέρι της Πέμπτης στο ξενοδοχείο που διαμένει με φίλο του στα Χανιά.

Σημειώνεται πως η δήλωση για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε προκαλέσει συναγερμό στα Χανιά, με τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν. Όπως αποδείχτηκε, ο 70χρονος βρισκόταν επί δύο μέρες σε νοσοκομείο. Είχε προηγηθεί νυχτερινή διασκέδαση κατά τη διάρκεια της οποίας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμα: Χανιά: "Θώπευσε το παιδί μου" - Τουρίστρια κατήγγειλε γυμναστή ξενοδοχείου για ασελγείς πράξεις στην 11χρονη κόρη της

Το επίμαχο βράδυ οι δύο φίλοι έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πήγαν σε κατάστημα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, απ' όπου και χάθηκαν τα ίχνη του 70χρονου.

Χανιά: Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο άνθρωπος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Χθες, μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο, πληροφορήθηκε ότι είχε εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του. Ο άνθρωπος έσπευσε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει ότι είναι καλά στην υγεία του.