Αρνείται τις κατηγορίες για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους ο 53χρονος Νορβηγός που συνελήφθη στη Ρόδο έπειτα από αγγελία που ανήρτησε στον πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου με την οποία αναζητούσε μαθήτρια «αδύνατη και κοντή» να του κάνει συντροφιά έναντι 15 ευρώ.

Ο 53χρονος, που ζει στη Ρόδο και βρίσκεται υπό κράτηση, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και αντιμετωπίζει την κατηγορία προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ισχυρίστηκε ότι πάσχει από επιληψία και έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο, ενώ ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο. Μάλιστα, δήλωσε ότι νόμιζε πως έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο κι όχι από σχολείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1tiauwlw4xd)


Ρόδος: Τι έγραφε στην αγγελία ο 53χρονος Νορβηγός

Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. – Να φορά μπικίνι και σορτσάκι – Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα … Πέμπτη στις 13:00».

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα social media με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.