"Κόλαση" επικρατεί στον Ισθμό Κορίνθου με αλλεπάλληλες να είναι οι εκρήξεις μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου στην Αθηνών - Κορίνθου και τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο όχημα.

Η βενζίνη που χύθηκε στον δρόμο προκαλούσε συνεχώς μικρές και μεγάλες εκρήξεις, μία από τις οποίες καταγράφηκε από την κάμερα του Korinthostv.gr.

Δείτε το στιγμυότυπο:

Ισθμός: Τρομακτική έκρηξη μπροστά στην κάμερα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ
Στο σημείο είχε βρεθεί ο ρεπόρτερ Γιάννης Στεφανής που είδε ένα αυλάκι με καύσιμα να κυλά στον δρόμο για να ακολουθήσει έκρηξη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Το χρονικό

Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού. Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv, ακούγονται συνεχώς εκρήξεις, ενώ έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα της εθνικής.

Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται. Η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου. Παράληλλα η Τροχαία έχει προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος, χωρίς να υποστεί εγκαύματα, ωστόσο έχει κάποια χτυπήματα από την ανατροπή, γι' αυτό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.

Έχουν κινητοποιηθεί 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Γίνεται επιχείρηση διαβροχής από το πυροσβεστικό κλιμάκιο που περιμένει να εκτονωθεί η πυρκαγιά για να προσεγγίσει το σημείο. Η βενζίνη έχει χυθεί στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχει πιάσει φωτιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στην παλαιά εθνική Αθηνών Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας με τα οχήματα να εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες





7 Ιουνίου 2024


Εξερράγη βυτιοφόρο στον Ισθμό
Εξερράγη βυτιοφόρο στον Ισθμό