Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στο 75,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Ως αποτέλεσμα της ανατροπής προκλήθηκε μεγάλη φωτιά, η οποία αυτή την ώρα έχει σβήσει, ωστόσο παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος, δεν έχει εγκαύματα, φέρει όμως κάποια χτυπήματα από την ανατροπή και έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Χάος στους δρόμους

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Κινέττας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Έχουν κλείσει τα διόδια Καλαμακίου, ενώ γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στη Γέφυρα του Κόμβου Λουτρακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Επιπρόσθετα, λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση πριν τα διόδια Καλαμακίου. Εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u320wx1vbt)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u2muveadwx)

Μήνυμα από το 112

Εστάλη μάλιστα μήνυμα από το 112 σε κατοίκους ορισμένων περιοχών, μέσω του οποίου παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

sthmos-ekrixi-vitioforo-minima112