Ένα αγωνιώδες θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Σύμη με την εξαφάνιση του πασίγνωστου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του νησιού και κατά την επιστροφή του στο σπίτι, χάθηκε.

Φωτογραφίες που φέρνει το MEGA στο φως της δημοσιότητας, μισή ώρα μετά την εξαφάνισή του, τον δείχνουν να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι.

Ήδη Βρετανικά μέσα σπεύδουν στο νησί για να καλύψουν το γεγονός, καθώς ο Μόσλεϊ είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες τη βρετανικής τηλεόρασης. Ο Μόσλεϊ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βρετανία και η είδηση για την εξαφάνισή του απασχολεί τα Μέσα του νησιού.

Ενδεικτικό, είναι το γεγονός πως το BBC επικοινώνησε με το Live News, ζητώντας τις αποκλειστικές φωτογραφίες, οι οποίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στην Daily Mail και στη Sun, ενώ και η Mirror κάνει ειδική μνεία στο ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA.

Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες κινήσεις του Μάικ Μόσλεϊ στο Πέδι

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο Βρετανός παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα. Κάμερα από κατάστημα εστίασης κατέγραψε τον Μάικ Μόσλεϊ να περπατάει στο χωριό Πεδί κρατώντας μια ομπρέλα προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο.

Και το βίντεο επιβεβαιώνει ότι τελικά ο 67χρονος είχε περπατήσει το επικίνδυνο μονοπάτι που αρχικά γίνονταν οι έρευνες κι είχε εκτιμηθεί ότι εκεί είχε χαθεί και μπήκε μέσα στο χωριό, όπου και τον “συνέλαβε” η κάμερα δίνοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Όπως δείχνουν ο παρουσιαστής έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου στη Σύμη στις 1:30 το μεσημέρι, διέσχισε το μονοπάτι του ενός χιλιομέτρου και μπήκε στο χωριό. Μάλιστα μια γυναίκα είχε αναφέρει ότι στις 2:20 το μεσημέρι της 5η Ιουνίου το είχε δει σε στάση λεωφορείου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u3eivyo3rd)

Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που συνέλεξαν δεν προέκυψε ότι ο Βρετανός παρουσιαστής μπήκε στο λεωφορείο. Έτσι εκτιμούν ότι βγήκε από το χωριό Πεδί και κατευθύνθηκε προς το Γιαλό μέσα κάποιου μονοπατιού που διέρχεται από βραχώδη βουνά. Έτσι τις τελευταίες ώρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ή συγκεκριμένη κάμερα είναι η τελευταία που έχει καταγράψει τον 67χρονο να κινείται, καθώς από το σημείο αυτό και μετά δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να δηλώνει τις κινήσεις του.