Νεκρός στην περιοχή "Μάντρα" της Σύμης εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα ο 67χρονος δημοσιογράφος του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που επί τέσσερις ημέρες αγνοείτο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέλη σωστικού συνεργείου τον εντόπισαν νεκρό σχετικά κοντά από το δρόμο που ακολουθούσε για να κατευθυνθεί προς το σπίτι του.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να έχει μία πρώτη εικόνα του χώρου όπου βρέθηκε ο νεκρός, ενώ στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Επί 4 ημέρες πυροσβέστες αστυνομικοί και λιμενικοί αναζητούσαν τα ίχνη του 67χρονου Βρετανού  χωρίς όμως να μπορούν να εντοπίσουν το παραμικρό.

Ο 67χρονος Mosley αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου, όταν έφυγε από την παραλία στο Πέδι για να πάει για πεζοπορία με κατεύθυνση την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Οι έρευνες διεξάγονταν από ξηρά και θάλασσα και σήμερα είχαν επικεντρωθεί δυτικά της παραλίας της Αγίας Μαρίνας και το σπήλαιο Φρίος, ακριβώς απέναντι από το ομώνυμο νησάκι - ένα σπήλαιο χαώδες και με επικίνδυνη πρόσβαση.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια της έρευνας, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vbj2dtev9d)