Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εξειδικευμένου προσωπικού της INTRAKAT, με τη συνδρομή ειδικών μηχανημάτων στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα.

*Διαβάστε εδώ: Ισθμός: Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας από την Intrakat - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν

Σημειώνεται ότι η IΝΤΡΑΚΑΤ ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.


Ισθμός: Εντός 12 ωρών ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας Σαββάτου 8/06, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ. χθες, ξεκίνησε την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία ολοκληρώθηκε σε 12 μόνο ώρες (αργά χθες απόγευμα).

Στις 21:00 χθες, Σάββατο 8/06, ξεκίνησε η αποκομιδή των μπάζων (πέτρες, μπετό, σίδερα κλπ) που δημιουργήθηκαν από την κατεδάφιση και σήμερα το πρωί, Κυριακή 9/06, ξεκίνησε ο καθαρισμός και το φρεζάρισμα του οδοστρώματος, ώστε να είναι έτοιμο για τις τελικές εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Τα συνεργεία της INTRAKAT εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ώρο, ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.


intrakat_gefura_isthmos

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vgjtfceji9)