Ημέρα ευρωεκλογών η χθεσινή και δεν έλειψαν τα ευτράπελα και σε αυτές τις κάλπες. Ειδικότερα, κάτοικοι σε χωριό του Έβρου ψήφισαν για τις ευρωεκλογές σε… Εκκλησία, όπως αναφέρει, μιλώντας στο Action, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Χατζηπαναγιώτης.

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Πώς ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού - Ανέδειξαν πρώτη τη ΝΔ

Συγκεκριμένα, φέτος ψήφισαν 21 άτομα στο χωριό Τρίγωνο - Κυπρίνος στον Έβρο, ενώ στις ευρωεκλογές του 2019 είχαν ψηφίσει 18 άτομα και τώρα η προσέλευση έφτασε στο 100%.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Χατζηπαναγιώτης, μιλώντας στο Action24, ανέλυσε πώς ψήφισαν οι κάτοικοι του χωριού, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές να στηρίξουν την περιοχή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1w5zazn0nmh)

Ευρωεκλογές 2024: ''Την προηγούμενη φορά είχαμε μέχρι 18, αλλά χθες είχαμε ρεκόρ με 21 άτομα''

«Είχα πει στον δικαστικό πως όσα είναι στα ψηφοδέλτια τόσα να είναι και τα κεριά. Τελικά, είχαμε ρεκόρ προσέλευσης, 21 άτομα. Την προηγούμενη φορά είχαμε μέχρι 18, αλλά χθες είχαμε ρεκόρ με 21 άτομα», ανέφερε ο κ. Χατζηπαναγιώτης, προσθέτοντας: «Ενώ είχε παντού αποχή, ίσως τράβηξε πως έγινε ένα εικονικό τμήμα μέσα στην εκκλησία. Ήρθαν όλοι και ψήφισαν».

«Εγώ από την πρώτη στιγμή κάνω ένα κάλεσμα στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές να κάνουμε μία συγκέντρωση στο βορειότερο τμήμα του δήμου Ορεστιάδας και να βάλουμε ένα θέμα το οποίο απασχολεί εδώ και χρόνια την περιοχή» σημείωσε ακόμη.

«Εμείς προς τις γειτονικές χώρες, εάν πάμε τα μεσογειακά μας προϊόντα, έχουμε μεγάλο δασμό να τα μεταφέρουμε στην Τουρκία, για παράδειγμα. Παρόλα αυτά, έρχεται η ΕΕ και μας βάζει ένα πολύ μεγάλο δασμό που αγγίζει το 70%» διευκρίνισε ως προς το παράπονο των κατοίκων.