Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τον 37χρονο δράστη της δολοφονίας του 11χρονου κοριτσιού στην Ηλεία. Ο δράστης ο οποίος είναι και θείος του άτυχου παιδιού προτού ανακαλυφθεί η σορός του έκανε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εντοπισμό της, ενώ κοινοποιούσε το amber alert καλώντας όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι ο 37χρονος ενώ είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης κυκλοφορούσε ελεύθερος. Το 2017 συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών και από το 2020, ενώ είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, εντούτοις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, κυκλοφορούσε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στην Αστυνομία. Μάλιστα τοπικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη.

dolonos_11xronis_pirgos




Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wfqayz5e7t)


«Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο»

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η μητέρα της 11χρονης αφού έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν: «Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό. Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Το χωράφι που εντοπίστηκε το σώμα της 11χρονη

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό, με τραύματα στον λαιμό, σε χωράφι της περιοχής Καταράχι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε η 11χρονη

xwrafi_11xroni_pyrgos__1_
xwrafi_11xroni_pyrgos__2_
xwrafi_11xroni_pyrgos__3_
xwrafi_11xroni_pyrgos__4_
xwrafi_11xroni_pyrgos__5_
xwrafi_11xroni_pyrgos__6_

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1we1jjca2x5)

Στο μεταξύ, η σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της. Παράλληλα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.