Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο Ηλείας, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) εντοπίστηκε φρικτά δολοφονημένη σε χωράφι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για τη δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς το πρωί της Δευτέρας είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση του Amber Alert για τον εντοπισμό της, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της από το βράδυ της Κυριακής.

Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται ότι Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας της 11χρονης.

Πύργος: Η ανάρτηση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την 11χρονη

Η αναζήτηση της ανήλικης, Νικολοπούλου Βασιλικής, 11 ετών έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς ενημερωθήκαμε...

Δημοσιεύτηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child στις Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε δολοφονημένη σε χωράφι, ομολόγησε ο θείος της


Το άτυχο 11χρονο κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο με τραύμα στο λαιμό σε ένα χωράφι, στη Μυρτιά Ηλείας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, εξάδελφος και κουμπάρος της μητέρας της, σκότωσε την ανήλικη με κατσαβίδι. Το άψυχο σώμα της ανήλικης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 15:45.

Ο συλληφθείς και καθ' ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και συγκεκριμένα το 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικου κοριτσιού κάτω των 15 ετών. Είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, αλλά ήταν έξω με περιοριστικούς όρους να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Ο δράστης, μετά την ομολογία του, οδήγησε τους αστυνομικούς, στις 15:40, στη θέση Καταράχι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και υπέδειξε το σημείο Καλαμώνας.


Η ενημέρωση της Αστυνομίας


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.