Oι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προχώρησαν σήμερα (10/6) στη σύλληψη 33χρονου από την Ουκρανία για απάτη, μετά από καταγγελία 90χρονης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η 90χρονη δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο που την ενημέρωνε πως η εγγονής της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ζητώντας το υπέρογκο ποσό των 175.000 ευρώ για την κάλυψη των νοσηλειών.

Πάτρα: Πως έπεσε στην παγίδα της 90χρονης ο 33χρονος


Η γυναίκα διατηρώντας τη ψυχραιμία της δέχθηκε να δώσει το ποσό, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της. Του ζήτησε να παραμείνει στη γραμμή με το πρόσχημα της «τακτοποίησης» των χρημάτων, ώστε στη συνέχεια να κανονίσουν το σημείο συνάντησης για την παράδοση του ποσού.

Όσο ο 33χρονος βρισκόταν σε αναμονή, η 90χρονη από το κινητό της τηλέφωνο κάλεσε την Αστυνομία, μίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας, λαμβάνοντας οδηγίες για την παγίδευσή του. Ο 33χρονος πήγε στο σπίτι της, η γυναίκα του πέταξε όπως είχαν συμφωνήσει, από το μπαλκόνι τη σακούλα, την οποία είχε φροντίσει να γεμίσει με χαρτιά. Ο άνδρας την παρέλαβε, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημείο να επεμβαίνουν, συλλαμβάνοντας τον.