Αγαπημένος προορισμός η Σκιάθος για τον Σεΐχη του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργό του Εμιράτου, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, ο οποίος επισκέφθηκε ξανά το νησί των Σποράδων.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος του νησιού κ. Θοδωρής Τζούμας, καθώς νωρίτερα σήμερα συναντήθηκαν στο πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Ο Σεΐχης του Κατάρ επέλεξε για ακόμη μια φορά τη Σκιάθο για τις διακοπές του, καθώς επισκέπτεται το νησί από το 2005. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η Σκιάθος είναι «παράδεισος» χάρη στη «μοναδική φύση» της.

Η ανάρτηση του δημάρχου Σκιάθου

Ο δήμαρχος κ. Τζούμας, ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook από τη συνάντησή τους και έγραψε τα εξής:

«Ο Σεΐχης του Κατάρ Hamad bin Jassim bin Jaber bin Mohammed bin Thani Al Thani, για μια ακόμη φορά στην Σκιάθο! Από το 2005 επιλέγει την Σκιάθο για τις διακοπές του. «Είμαστε στον παράδεισο, να προστατέψετε αυτήν την μοναδική φύση της Σκιάθου, για αυτό ερχόμαστε…» είπε χαρακτηριστικά!».




Με το πλωτό παλάτι του

Στην «αγκάλη» του επιβλητικού Skiathos Palace βρίσκεται η θαλαμηγός του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, του Σεϊχη Αλ Θάνι που πέραν της αγάπης του για την Σκιάθου είναι γνωστό σε όλους, αφού κάθε χρόνο, όπως και φέτος, προτίμησε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πάντα με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του AL Mirqab φθάνει στην Σκιάθο πάντα στις Κουκουναριές και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό ελληνικό φαγητό.

Στην "αγκάλη" του Skiathos Palace & AL MIRQAB & I NOVA


Το πλωτό παλάτι Αl Mirqab είναι το έκτο μεγαλύτερο yacht στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.

Ναυπηγήθηκε το 2008 στη Γερμανία και χαρακτηρίστηκε το πιο σύγχρονο και πολυτελές σκάφος εκείνης της χρονιάς. Στο εσωτερικό του υπάρχουν έπιπλα σκαλισμένα στο χέρι, καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, χαλιά Περσίας, μαρμάρινα δάπεδα και μπρούτζινες χειρολαβές, ενώ τους τοίχους κοσμούν πίνακες διάσημων ζωγράφων μεταξύ των οποίων έργα των Βαν Γκογκ και Πικάσο. Κάθε σουίτα διαθέτει δικό της μπάνιο και μπαλκόνι στο κατάστρωμα του σκάφους.