Νέες φρικιαστικές πληροφορίες βγήκαν στο "φως" αναφορικά με τη δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία καθώς στη δημοσιότητα δόθηκε η κυνική ομολογία του 37χρονου που αφαίρεσε τη ζωή της ανιψιάς του το βράδυ της Κυριακής.

Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη

«Το πρωί σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ. Όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά. Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. Μου είπε όχι και ότι θα το πει στους γονείς της.

Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια και πήγα στο σπίτι της μάνας μου»

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1xcibbhw41d)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος καθ’ ομολογία δράστης, είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 9 ετών για βιασμό 14χρονης αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ηλεία: Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της - "Γιατί δεν μπήκε φυλακή για βιασμό;"

Ολοένα και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βάσιας από τον 37χρονο θείο της και κουμπάρο της οικογένειας στην Ηλεία, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του άτυχου κοριτσιού χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου. Η μικρή σκόπευε να πάει στους παππούδες της, ωστόσο όταν είδε το αυτοκίνητο του θείου της, επιβιβάστηκε σε αυτό και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Το χειρότερο σενάριο τελικά επιβεβαιώθηκε, αφού το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της επόμενης ημέρας (Κυριακή, 9/06) σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από το σπίτι της.

«Θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου…»

Οι γονείς της ανήλικης που δολοφονήθηκε από τον θείο της μίλησαν στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεσπώντας για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Αρχικά τόνισαν το γεγονός ότι ο 37χρονος παρέμενε ελεύθερος, παρά το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του, με τη μητέρα της 11χρονης να λέει: «Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον ”κατέβασε” στα εννιά», και αναρωτήθηκε «αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μητέρα, ήταν με την σύζυγο του δράστη παιδικές φίλες.

Η ίδια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα της εκπομπής ''Live News'' και ανέφερε: «Θα το κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1xaftf53a3t)

Η κυνική ομολογία του δράστη

Δολοφόνος της 11χρονης ήταν ο 37χρονος θείος της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του, αναφέροντας ότι επιχείρησε να τη βιάσει και όταν η μικρή αντέδρασε και τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της, εκείνος τη σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δράστης: «Της είπα να την πάω στο σπίτι του παππού της και αυτή δέχθηκε. Όταν όμως απομακρυνθήκαμε, άρχισε να ανησυχεί και με ρωτούσε πού πάμε. Μου έλεγε “έχουμε περάσει το σπίτι του παππού, είναι μακριά, πού πάμε;”. Εγώ τότε σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα ότι θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά γιατί μου αρέσει πολύ. Η 11χρονη αντέδρασε και μου είπε ότι αν δεν την αφήσω να φύγει, θα το πει στον μπαμπά της και τη μαμά της. Εγώ τότε θόλωσα και φοβήθηκα. Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να τη χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια, ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν τη βίασα».

Έπλυνε το αυτοκίνητο του θείου της λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, η 11χρονη λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί, έπλυνε το αυτοκίνητο του 37χρονου δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα αυτό το είχε αγοράσει ο 37χρονος από τον πατέρα της 11χρονης.

Νέα βίντεο-ντοκουμέντα

Επιπλέον, σε νέα βίντεο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η 11χρονη να προχωρεί προς το μέρος που έχει σταματήσει με το όχημά του ο 37χρονος δράστης, έχοντας αναμμένα τα αλάρμ.

Νωρίτερα σε άλλο βίντεο φαίνεται το άτυχο κορίτσι να περπατά προς το κέντρο του χωριού και σε ένα ακόμα βίντεο φαίνεται η 11χρονη να περπατά στο πεζοδρόμιο, με το όχημα του 37χρονου να την ακολουθεί.