Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετά το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη.

Οι αρχές εξετάζουν λεπτομερώς τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, ο οποίος καταγόταν από την Αλβανία, και έχουν προχωρήσει σε 5 προσαγωγές.

Οι δύο από τους προσαχθέντες είναι Έλληνες, αμφότεροι 24 ετών, οι οποίοι φέρεται να διαπληκτίστηκαν με τον 20χρονο λίγο πριν εκείνος καταρρεύσει. Οι άλλοι τρεις είναι αλλοδαποί και οι αρχές διερευνούν αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο μεταξύ αυτών και του θύματος.

Διαβάστε ακόμα: Χανιά: Πέντε προσαγωγές για τη θανάσιμη συμπλοκή με τον 20χρονο νεκρό ναυαγοσώστη
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1xyacxtrcuh)


Χανιά: Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν

Η φονική επίθεση σημειώθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά τη συμπλοκή με τους δύο Έλληνες.

Κάτοικοι των Καλυβών που βρέθηκαν στο σημείο αντέδρασαν γρήγορα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου έγινε η φονική συμπλοκή με θύμα τον 20χρονο ναυαγοσώστη 


plateia_kalivwn4_jpg
plateia_kalivwn3_0_jpg
plateia_kalivwn1_jpg
plateia_kalivwn3_jpg