Συναγερμός έχει σημάνει μετά την έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/06) σε εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών στην Κηφισιά.

Από τις έως τώρα πληροφορίες δεν προκύπτει να υπάρχει τραυματίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται οτιδήποτε, αφού το συμβάν συνέβη πριν από λίγο στην οδό Αιγίδων στην Κηφισιά.

Ως προς τα αίτια πρόκλησης της έκρηξης, αυτά επίσης προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.

Στην φωτιά επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, με την Πυροσβεστική να αναφέρει πως είναι μεγάλης εκτάσεως. Μάλιστα η Πυροσβεστική αναμένεται να στείλει ελικόπτερο Erickson προκειμένου να βρέξει την περίμετρο έτσι ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταφθάσει τα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο σημείο της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κηφισιά.

Λόγω της πυρκαγιάς, έχει τεθεί σε ισχύ διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σενέκα και στην οδό Αιγιδών, ενώ εκκενώνονται και οι εταιρείες από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1y2e7urtiyh)

Ήχησε το 112

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», λέει το μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους της περιοχής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1y1k78q2vd5)

mhnuma_112_ekriksi_se_ergostasio_sthn_khfisia


Οδηγία στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι

Επιπλέον, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το μήνυμα του ''112'' που εστάλη στους κατοίκους δόθηκε και οδηγία στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι, που βρίσκεται πολύ κοντά, να κλείσουν όλα τα παράθυρα για την προστασία των ασθενών.

Η ίδια οδηγία έχει δοθεί και στους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο καθώς οι καπνοί είναι τοξικοί.