Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του 37χρονου δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Η σύζυγος, που είναι παιδική φίλη της μητέρας της 11χρονης, μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή T-live και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον 37χρονο σύζυγό της και φονιά της μικρής Βασιλικής, μετά την άγρια δολοφονία στην Ηλεία και τη σύλληψή του.

«Τα παιδιά μου είναι ορφανά από πατέρα» αναφέρει η σύζυγος του 37χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο, ο οποίος προσπάθησε νωρίτερα να τη βιάσει.

Η σύζυγός του, είναι η μοναδική που τον έχει δει από τη σύλληψή του και έπειτα. Ζήτησε από την αστυνομία να τον δει στο κρατητήριο και όπως λέει η ίδια μιλώντας στον Alpha και στο TLive «τον κοίταξα στα μάτια και του είπα “γιατί το έκανες; Τα δικά σου παιδιά δεν τα λυπήθηκες; Με κοίταξε και δεν απάντησε”».

Θα αλλάξω το επίθετό τους

Η ίδια αναφέρει ότι θα αλλάξει και το επίθετο των παιδιών της, μόλις περάσουν μερικές μέρες: «Είπα την αλήθεια στα παιδιά μου. Ο πατέρας σας είναι δολοφόνος, θα πάει φυλακή, δεν θα ξαναβγεί. Και στην περίπτωση που βγει, δεν θα τα ξαναδεί, για μας έχει πεθάνει αυτός ο άνθρωπος, τα παιδιά μου είναι ορφανά από πατέρα. Δεν είμαστε απλά φίλες με τη μητέρα της Βασιλικής, αδερφές είμαστε, έτσι τη θεωρώ».

Ερωτώμενη σχετικά, η σύζυγος του 37χρονου και στενή φίλη της οικογένειας του θύματος, ανέφερε πως «Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου σ’ αυτό, όταν εξαφανίστηκε το κορίτσι. Πηγαίναμε εκεί με τα παιδιά μας, ερχόταν η Βασιλική σπίτι μας, δεν είχα δει κάτι περίεργο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1y1rjnlg73l)