Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφονται στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της. Όπως αναφέρει το patrisnews.com τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Οι γονείς της μικρής ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη μνήμη της Βασιλικής. «Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα» είχε πει η μητέρα της Βασιλικής, πριν από την κηδεία. 

Δείτε εδώ: Ηλεία: «Είπα στα παιδιά μου “ο μπαμπάς σας είναι δολοφόνος” - Έχει πεθάνει για μας» - Συγκλονίζει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονης
ileia_kideia_11xronii__9_
ileia_kideia_11xronii__10_
ileia_kideia_11xronii__1_
ileia_kideia_11xronii__2_
ileia_kideia_11xronii__3_
ileia_kideia_11xronii__4_
ileia_kideia_11xronii__5_
ileia_kideia_11xronii__6_
ileia_kideia_11xronii__7_
ileia_kideia_11xronii__8_