Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας ναυαγοσώστης 20 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή στα Χανιά, μετά από καβγά που είχε προηγηθεί με άλλα άτομα. 


Η αιτία του καβγά

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που στήθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία, όπου και κατέρρευσε.

Η συμπλοκή, σύμφωνα με τις καταθέσεις, ξεκίνησε καθώς ο ναυαγοσώστης είχε διαμάχη με κάποιους από τους 5, επειδή θεωρούσε πως κάποιος από αυτούς του είχε κλέψει από το δωμάτιο του μερικά καπνικά προϊόντα. Αυτό ήταν το έναυσμα του τσακωμού.

Ο ναυαγοσώστης διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Το πρωί της Τετάρτης (12/06) προσήχθησαν στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, πέντε άτομα, με τους δύο να συλλαμβάνονται.


Η νεκροτομή θα ρίξει «φως»

Ήδη, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν εκεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φέρει τραύματα στο πρόσωπο, αλλά ενδέχεται να είχε κάποια εσωτερική αιμορραγία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1y4gix30au9)