Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του Αμερικανού συνταξιούχου αστυνομικού στην Αμοργό, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από πεζοπορία που ξεκίνησε μόνος του το πρωί από την Αιγιάλη προς τα Κατάπολα.

Φίλος του κάλεσε τις Αρχές το μεσημέρι, καθώς ανησύχησε, επειδή είχαν περάσει πολλές ώρες και δεν είχε εμφανιστεί.

Ο Αμερικανός είχε μαζί του δύο τηλέφωνα. Το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει ήταν στις 7.20 το πρωί, 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε την πεζοπορία, στην αδελφή του. Το μήνυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελάμβανε μια φωτογραφία της πινακίδας του μονοπατιού όπου έκανε πεζοπορία.

Αμοργός: Η ανάρτηση της συντρόφου του Αμερικανού

Σε σελίδα στο Facebook για την Αμοργό, η σύντροφος του Αμερικανού έχει κάνει ανάρτηση το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οποία ζητά από τον κόσμο πληροφορίες.

Η ανάρτηση γράφει: «Γεια σας, θα έχετε δει στις ειδήσεις ότι ψάχνουμε για τον σύντροφό μου που έφυγε για πεζοπορία χθες, περίπου στις 7 το πρωί. Πήγαινε από την Αιγιάλη στα Κατάπολα. Τον είδαν στη Χώρα. Αγνοείται ακόμη. Μπορεί να δείτε ελικόπτερα σε λίγες ώρες και ομάδες με διασώστες στη στεριά. Αν τον έχετε δει, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ».

amorgos_amerikanos_anartisi