Σε συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛΑΣ λόγω της οργής που είναι διάχυτη στον Πύργο για τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής.

*Διαβάστε εδώ: Πύργος: Είχε προσχεδιάσει τον βιασμό - Ο θείος-δράκος είχε κλείσει κρυφά ραντεβού με την 11χρονη - Ανατριχιαστικά όσα περιέγραψε στις Αρχές

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα με απρόβλεπτα αποτελέσματα είναι ορατός.


Ηλεία: Έκαψαν το λυόμενο που έμενε ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συνέβησαν χθες, Τετάρτη 12/06, κατά τη διάρκεια της κηδείας της 11χρονης, όταν, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο λυόμενο που διέμενε ο δράστης με την οικογένειά του ως πράξη αντεκδίκησης.

Την ώρα του εμπρησμού, κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο παράπηγμα, καθώς όλοι οι συγγενείς του φέρονται να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

Αυτό που απασχολεί τώρα τις Αρχές είναι μήπως η κατάσταση κλιμακωθεί και άλλο και φθάσε σε επικίνδυνα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το μεσημέρι, Παρασκευή 14/06, θα δώσει τις εξηγήσεις του ενώπιον του ανακριτή Πύργου ο 37χρονος που ομολόγησε πως προσπάθησε να βιάσει και εντέλει σκότωσε την ίδια του την ανιψιά, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρο το χωριό Μυρτιά Ηλείας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ymdda0arw1)