Νέο απίστευτο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Αγρίνιο την Τετάρτη (12/6).

Συγκεκριμένα, το ενδοοικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε τρία αδέρφια, στην περιοχή Μοιράρχου Τόντου Σπυρίδωνα, με τον έναν από τους τρεις, έναν 41χρονο, να καταλήγει με χειροπέδες. Στις 14:00 περίπου το μεσημέρι ο 41χρονος μαζί με τον 43χρονο αδερφό του φέρεται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν με κλοτσιές τον τρίτο αδερφό τους, 32 ετών.

Τον απείλησαν με δρεπάνι και καραμπίνα

Μάλιστα, ο 43χρονος άρπαξε στα χέρια του ένα μεταλλικό δρεπάνι με το οποίο προσπάθησε να χτυπήσει τον 32χρονο, ενώ ο 41 ετών άνδρας τον απείλησε προτάσσοντας προς αυτόν την κυνηγετική του καραμπίνα.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς: «Κατάφερα να μπω στο αυτοκίνητο για να φύγω από το σημείο. Τότε ο αδερφός μου πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με την κυνηγετική καραμπίνα του».

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 32χρονο για τη δυνατότητα φύλαξής του σε ασφαλή χώρο, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Πύργος: Ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Επεισόδιο ωστόσο την ίδια ημέρα είχαμε και στον Πύργο. Δράστης του ενδοοικογενειακού επεισοδίου ήταν ο πατέρας ενός 56χρονου.

Ο 72χρονος άνδρας έπειτα από κάποια ένταση που σημειώθηκε με τον γιο και τη νύφη του απείλησε το ζευγάρι με γεωργικό εργαλείο κοπής χόρτων τύπου κασσάρα. Το ζευγάρι πήγε στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στον Πύργο και υπέβαλε μήνυση κατά του 72χρονου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.