Αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου, όλοι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσουν κανονικά. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις. Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία έκλεισαν για δύο μέρες εξαιτίας των υψηλων θερμοκρασίων που επικρατούν στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων διένειμε τους πρώτους 100 ανεμιστήρες σε σχολεία

Ο Δήμος Αθηναίων, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη που προέκυψε από τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, διένειμε τους πρώτους εκατό ανεμιστήρες σε σχολικά συγκροτήματα στις επτά δημοτικές κοινότητες.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Θερμική κάμερα πετάει πάνω από την Αθήνα που μοιάζει με καμίνι - Δείτε βίντεο

Με την ευρύτερη συνεργασία φορέων και τμημάτων, όπως των Αντιδημαρχιών Κλιματικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Οικονομίας, Παιδείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δια Βίου Μάθησης, της ΔΑΕΜ Α.Ε. και των Δημοτικών Κοινοτήτων, εξασφαλίστηκε η άμεση παραλαβή των ανεμιστήρων και η έγκαιρη διανομή τους σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αθήνα.