Λύση στον γρίφο του θανάτου της γυναίκας που χθες το πρωί βρέθηκε νεκρή κοντά στο γήπεδο στη χώρα των Κυθήρων, αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστής υπηρεσίας στον Πειραιά.

*Διαβάστε εδώ: Κύθηρα: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας - Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατός της - Τι ''δείχνουν'' οι πρώτες ενδείξεις

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο νεκροτομείο Πειραιά και θα απαντηθεί τελικά το ερώτημα, εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια, με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από το συγγενικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε από κάτοικο του νησιού σε άσχημη κατάσταση.

Πρόκειται για μια επαγγελματία του νησιού, η οποία φαίνεται πως είχε άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του νησιού, καθώς όλοι μίλησαν για μια εξαιρετική γυναίκα.


Αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια

Η σορός της είχε υποστεί εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της. Η ιατροδικαστής θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν κάποιος την σκότωσε ή εάν έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της και πως. Δίπλα της, βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, καθώς και αναπτήρας, με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη στείλει φωτογραφίες στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά σχετικά με τον τόπο όπου βρέθηκε η σορός της.

Μόλις ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν τον φάκελο της δικογραφίας στην οποία θα συμπεριλάβουν και τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί εως τώρα, ενώ θα ληφθεί και γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τη σορό της, για να διαπιστωθεί εάν ταυτοποιείται η παρουσία και δεύτερου προσώπου στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Οι κάτοικοι των Κυθήρων είναι συγκλονισμένοι από το μακάβριο εύρημα και περιμένουν και αυτοί με αγωνία το αποτέλεσμα της εξέτασης, προκειμένου να γνωρίζουν εάν πρόκειται για μια πράξη απελπισίας.

Στο νησί δεν υπάρχει εγκληματικότητα και η ανεύρεση της σορού της γνωστής ιδιοκτήτριας καταστήματος με σουβενίρ και τουριστικά είδη, έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις ως προς το τι τελικά συνέβη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1zfokdnu2up)