Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 55χρονος άνδρας που εξαφανίστηκε από το ακριτικό Μαθράκι της Κέρκυρας, παρά τις έρευνες αστυνομικών και λιμενικών.

*Διαβάστε εδώ: Αγωνία για τον Αμερικανό που χάθηκε στην Αμοργό: "Έρχεται δέκα χρόνια, έχει περπατήσει όλο το νησί"

«Σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε», ανέφεραν χαρακτηριστικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του εξαφανισθέντος, οι οποίοι σαρώνουν το μικρό νησί για να εντοπίσουν το παραμικρό ίχνος του.

Ο άνδρας εξετάζεται εάν εργαζόταν στην τουριστική επιχείρηση γνωστού Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο Μαθράκι, παρά το γεγονός ότι αρχικά δηλώθηκε ως τουρίστας.  

Τα ίχνη του 55χρονου άνδρα χάθηκαν μυστηριωδώς στο μικρό νησί, βορειοδυτικά της Κέρκυρας και μετά τη δήλωση εξαφάνισης, σωστικά συνεργεία πραγματοποιούν έρευνες τόσο από ξηράς όσο και διά θαλάσσης.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό εύρημα που να βοηθήσει τις περαιτέρω κινήσεις των Αρχών.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τις έως τώρα ληφθείσες καταθέσεις από το περιβάλλον του 55χρονου, δεν φαίνεται να είχε διενέξεις με άλλα άτομα, πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν είχε δημιουργήσει επεισόδια, ενώ τα υπάρχοντά του βρέθηκαν στο μικρό σπιτάκι όπου διέμενε στο Μαθράκι.

Εάν επέλεξε ο ίδιος να εξαφανιστεί, αναφέρουν αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες, δεν πήρε τίποτε μαζί του από τα προσωπικά του αντικείμενα και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει.

Οι Αρχές έχουν κάνει αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου σε μια προσπάθεια να βρεθεί το τελευταίο στίγμα της συσκευής του, μήπως και έτσι καταφέρουν οι αστυνομικοί να ακολουθήσουν τη διαδρομή που ο 55χρονος χρησιμοποίησε.