Τις διαφορές τους μέσα σε κεντρικό σούπερ μάρκετ στο Πασαλιμάνι έλυσαν ένα τέταρτο πριν τις έξι το απόγευμα τρεις αλλοδαποί, κουρδικής καταγωγής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός, τον ελαφρύτερο τραυματισμού ενός δεύτερου, ενώ ο τρίτος συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ, την ώρα που υπήρχαν δεκάδες πελάτες και εργαζόμενοι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τις σφαίρες που έπεσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Ακτή Μουτσοπούλου προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα του τι συνέβη και ποιος πυροβόλησε ποιόν, οι δύο Κούρδοι βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Ξαφνικά μπήκε ο τρίτος άνδρας, συνομίλησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα μαζί τους και τράβηξε όπλο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η αιματηρή συμπλοκή.

Το πρωτοφανές περιστατικό έθεσε σε συναγερμό την ΕΛ.ΑΣ. που μέσα σε πέντε λεπτά βρέθηκαν στο σημείο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ καταφέρνοντας να εντοπίσουν τον έναν εμπλεκόμενο προτού αυτός εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1zumq7f0qrt)

Οι αστυνομικοί πρόκειται να λάβουν αποτυπώματα από τους τρεις άνδρες σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν είναι σεσημασμένοι και εάν φυσικά, τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους είναι γνήσια.

Ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, αυτά ακόμη διερευνώνται καθώς ακόμη δεν έχει ληφθεί κατάθεση από τον τρίτο άνδρα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο τραυματίας, όταν το επιτρέψουν οι θεράποντες ιατροί, ώστε να συνομιλήσουν με το θύμα, σχετικά με τις συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής.

Πάντως, αυτό που ανέφεραν αξιωματικοί που βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει τον χώρο της συμπλοκής, είναι πως από πραγματική τύχη δεν υπήρξαν και άλλοι τραυματίες, διερχόμενοι πολίτες, αφού η ανταλλαγή των πυροβολισμών, έγιναν στην ευθεία της κεντρικής εισόδου του σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς, κανείς δεν έμπαινε τη στιγμή της συμπλοκής στο κατάστημα, ούτε κάποιος διερχόμενος βρισκόταν στην ευθεία της εισόδου από την πλευρά του δρόμου.

Δείτε φωτογραφίες


6251401
6251423
6251425
6251404__1_
6251411
6251413