Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σύρου, από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγα λεπτα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Ηρωων Πολυτεχνείου, στο ύψος του σουπερ μαρκετ Σκλαβενίτη, όπου Ι.Χ κόκκινο αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή μεγαλου κυβισμού χρώματος μπλε και μάρκας YAMAHA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το σημείο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο οδηγό μηχανής.

Η σύγκρουση δυστυχώς ήταν απίστευτα δυνατή με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον τραυματία που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο καθώς και σε δεύτερη φάση τον οδηγό της μηχανής που δυστυχώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η Αaτυνομία βρέθηκε στο σημείο να καταγράψει το περιστατικό καθως και η Πυροσβεστική που έπλυνε καλά το οδόστρωμα από τα λκάδια που ειχαν σκορπιστει παντού ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης.







Μηχανή και αυτοκίνητο μια μάζα σίδερα και τραγικό το γεγονός ότι ένα ακόμη τροχαίο συνέβη στη Σύρο και μάλιστα ένας συμπολίτης μας, έχασε τη ζωή του.. Αυτονόητο είναι ότι υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος του Αξού ως και τη διασταύρωση προς στρατόπεδο. Κόσμος είχε μαζευτεί επίσης στο σημείο και δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα έγιναν. Βρεθήκαμε στο σημείο και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι, ‘όπως συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες που ακολουθούν.