Ακαριαίο θάνατο βρήκαν οι τέσσερις επιβάτες ενός επιβατικού οχήματος μετά από πλαγειομετωπική σύγκρουση με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο, στην Ξάνθη. Το πολύνεκρο δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 σήμερα, Κυριακή το πρωί, στην περιοχή Τοξότες.

Τέσσερα άτομα, επιβάτες του λεωφορείου, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ξάνθης με τραύματα και αυτή τη στιγμή εξετάζονται από τους γιατρούς, μεταξύ αυτών και ο οδηγός του λεωφορείου. Στον τόπο της τραγωδίας βρίσκονται ήδη πυροσβέστες που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς. Το αυτοκίνητο έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδηρικών και η ταυτοποίηση των θυμάτων δεν θα είναι εύκολη διαδικασία, αναφέρουν αστυνομικοί της Τροχαίας Ξάνθης που χειρίζονται την υπόθεση.

Από τις πινακίδες κυκλοφορίας του ΙΧ αυτοκινήτου προκύπτει πως το όχημα ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεως, με τις αρχές να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί έχουν λάβει κατάθεση από τον οδηγό οχήματος που ακολουθούσε το ΙΧ όχημα και σύμφωνα με αυτή, πιθανόν, το ενοικιαζόμενο όχημα να μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Ωστόσο, είναι νωρίς για την εξαγωγή συμπερασμάτων με τους αστυνομικούς να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο γίνεται με δυσκολία εξαιτίας των προσπαθειών απεγκλωβισμού των τεσσάρων θυμάτων του πολύνεκρου τροχαίου




Τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην Ξάνθη 16/06/2024


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από ΙΧΕ όχημα, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με λεωφορείο έξω από τους Τοξότες. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

xanth1

xanthi2
xanthi3


1
2


3
4







Φωτογραφίες: xanthinews.gr και «Φωνή της Ξάνθης»