Αρνείται κάθε περίπτωση κακοποίησης της συζύγου του γνωστός δικηγόρος ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα με εισαγγελική εντολή για τον ξυλοδαρμό στις 37χρονης συζύγου του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και λίγα χρόνια εμφανίστηκε σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους, με τη γυναίκα να φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Οι δύο τους στον γιατρό που κλήθηκε να την εξετάσει, ανέφεραν πώς τα τραύματα ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της απο σκάλα.

Όμως ο γιατρός κατάλαβε αμέσως πως οι μώλωπες και οι εκχυμώσεις που έφερε η γυναίκα δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στα όσα υποστήριζε το ζευγάρι άλλα προέρχονται από κακοποίηση. Ο γιατρός μάλιστα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρεται να απομόνωσε την 37χρονη η οποία κατά δήλωσή του, του αποκάλυψε λίγο αργότερα πώς είχε πέσει θύμα βίας από τον σύζυγό της. Αμέσως ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του γνωστού δικηγόρου σε βαθμό καοουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.