Το ενδεχόμενο η βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην είσοδο πολυκατοικίας στο Παγκράτι να συνδέεται με οπαδικά κίνητρα διερευνούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τον στόχο της επίθεσης.

Η βόμβα μικρής ισχύος εξεράγη λίγο μετά τις 4:30 το πρωί στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κρησίλα στο Παγκράτι. Ο μηχανισμός είχε αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς την κατασκευή αλλά και τον τρόπο ενεργοποίησής του, σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Εξουδετέρωσηε Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Διαβάστε εδώ: Παγκράτι: Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε είσοδο πολυκατοικίας

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d220ub0c8qex)

Παγκράτι: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας ήταν μικρές. Στελέχη της Ασφάλειας, έχουν συγκεντρώσει ήδη υλικό από κάμερες της περιοχής σε μία προσπάθεια ναι εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών.

Οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί προς έναν ένοικο της πολυκατοικίας ο οποίος εξετάζεται αν ήταν ο στόχος της επίθεσης καθώς οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές των διαμερισμάτων, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, δεν έχουν απασχολήσει τις αρχές ούτε φαίνεται να εμπλέκονται σε ύποπτες δραστηριότητες.