Κακοποιημένες γυναίκες εκπροσωπούσε η νομική σύμβουλος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα την οποία και ξυλοκόπησε ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών.

Ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγό του.
Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε μετανιωμένος βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγο μου, που την υπεραγαπάω και τις τρεις κόρες μου. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.... Και η ίδια κατέθεσε πως δεν έχω υπάρξει πότε βίαιος» είπε αρχικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Απόστολος Λύτρας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχω χτίσει μία καριέρα με μεγάλο κόπο, όπως και η σύζυγος μου. Θα ζητήσω βοήθεια. Θα αναζητήσω τις αιτίες, γιατί συνέβη το περιστατικό. Δεν είναι κάτι που θα το συγχωρήσω στο εαυτό μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου».

Διαβάστε ακόμα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας: ''Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις τρεις κόρες μου'' - Μετανιωμένος ο γνωστός ποινικολόγος

Εκπροσωπούσε κακοποιημένες γυναίκες η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που δέχθηκε την επίθεση

Η δικηγόρος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, είναι μέλος της Στέγης για τις Κακοποιημένες Γυναίκες και μέλος του συνδέσμου επιστημόνων Ηλείας. Έχει εκπονήσει μελέτες με θέμα την Ποινική Διαμεσολάβηση, την Ψυχική Ασθένεια και Άδικη Πράξη, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βιογραφικό της.