Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του στην ανακρίτρια σχετικά με τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Στον γνωστό ποινικολόγο τέθηκε περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του.

Δηλώνει «μετανιωμένος»

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ΕΤΑ, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγο μου, που την υπεραγαπάω και τις τρεις κόρες μου. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.... Και η ίδια κατέθεσε πως δεν έχω υπάρξει πότε βίαιος» είπε αρχικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Απόστολος Λύτρας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχω χτίσει μία καριέρα με μεγάλο κόπο, όπως και η σύζυγος μου. Θα ζητήσω βοήθεια. Θα αναζητήσω τις αιτίες, γιατί συνέβη το περιστατικό. Δεν είναι κάτι που θα το συγχωρήσω στο εαυτό μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου».


Είχε ξυλοκοπήσει υπάλληλό του και την πρώην σύζυγό του

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Λύτρας έχει εμπλακεί σε περιστατικό βίας.

Ένα ακόμα άγνωστο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος μίας άλλης γυναίκας φέρνει στο φως η εκπομπή «Το Πρωινό». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, το 2016 το 100 έλαβε μία κλήση από το γραφείο του ποινικολόγου και στο σημείο μετέβη μηχανή της ομάδας Ζ. Εκεί βρήκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας μία γυναίκα χτυπημένη στο πρόσωπο, η οποία κατήγγειλε τον Απόστολο Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της.

Οι αστυνομικοί, αφού πήραν την κατάθεσή της, στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την ενημέρωσαν ότι μπορεί να μεταβεί στο Α.Τ. για να καταθέσει μήνυση. Στο ενδιάμεσο, η εν λόγω κοπέλα, η οποία δήλωσε υπάλληλος του ποινικολόγου, φαίνεται πως επικοινώνησε με τον ίδιο, ενώ στη συνέχεια παραιτήθηκε και έφυγε.

Επιπλέον, ένα χρόνο μετά, το 2017 ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να είχε εμπλακεί σε ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, καθότι φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει την τότε σύζυγό του. Παρολ' αυτά για την υπόθεση αυτή φέρεται να είχε αθωωθεί στα δικαστήρια.



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d224oirom6ep)