Έμεινε στη φυλακή για 13 μήνες και 9 ημέρες, καθώς απέσπασε περισσότερα από 150.000 ευρώ από δύο γυναίκες. Ωστόσο, η αποφυλάκισή του καθυστέρησε, καθώς υπήρξε και ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος απαγορεύεται να εξέλθει από τη χώρα και πρέπει να δίνει το «παρών» κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο λόγος για τον 29χρονο Αναστάσιο Γκίμπη, που μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει και ότι από τη φυλακή βγήκε τελείως διαφορετικός ως άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα: Γύπας Θεσσαλονίκης: Εκτός φυλακής χάρη σε... μυστηριώδη γυναίκα που του έδωσε 90.000 ευρώ για την αποζημίωση


«Μετάνιωσα. Ζήτησα συγγνώμη που έπαιξα με συναισθήματα»

«Μετάνιωσα. Ζήτησα συγγνώμη. Το “συγγνώμη” δεν είναι για τα χρήματα, αλλά που έπαιξα με συναισθήματα. Για τη δεύτερη υπόθεση, δεν είναι τίποτα όπως φαίνεται. Δεν υπήρχε ποτέ ερωτικό συναίσθημα γι’ αυτές τις κυρίες. Τότε ήμουν άλλος άνθρωπος. Τα γούστα πληρώνονται» είπε μεταξύ άλλων ο 29χρονος.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον γιατρού, καθώς, όταν ήταν στη φυλακή, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας έπειτα από εξαγωγή δοντιού, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν τα ιατρικά πρωτόκολλα. «Η φυλακή με κατέστρεψε, όσον αφορά το θέμα της υγείας. Το ένα μάτι δεν κλείνει. Το πρόσωπό μου έχει στραβώσει. Πήγα να κάνω μια εξαγωγή δοντιού και κατά την απονεύρωση ο γιατρός δεν πήγε με το ιατρικό πρωτόκολλο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, μίλησε και για το γιο του, που σε λίγες ημέρες γίνεται ενός έτους, τον οποίο ανυπομονεί να δει από κοντά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d228boxqbf5l)


Το χρονικό 

Ο 29χρονος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2023 και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τα 120.000 ευρώ.

Δύο γυναίκες τον είχαν κατηγορήσει ότι τους απέσπασε πάνω από 150.000 ευρώ μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Η μία από αυτές συνεργάστηκε με την αστυνομία για τη σύλληψή του, δίνοντάς του προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Είναι η ίδια γυναίκα που φαίνεται να ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να πάρει πίσω ένα μέρος των χρημάτων της.