Στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ποινικολόγου προχώρησε η σύζυγος του δικηγόρου Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button. Μάλιστα οι αρχές αναζητούν τον ποινικολόγο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως είπε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύζυγος του δικηγόρου κατέθεσε μήνυση και στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, καθώς μπήκε στην αυλή του σπιτιού της στον Γέρακα, αλλά και στον συνήγορο υπεράσπισής του κατηγορουμένου για τον ίδιο λόγο και μάλιστα ήταν και η αιτία που η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button που της είχε δοθεί από τις αρχές. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23qhwh434wx)
Νωρίτερα ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η δικηγόρος είχε και λιποθυμικό επεισόδιο ενώ πρόσθεσε πως η κυρία Πολυζωγοπούλου έλαβε απειλητικό μήνυμα από τον ποινικολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενεργοποίηση του panic button έγινε την ώρα που η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος μετέβησαν στο σπίτι που μένει η γυναίκα για να πάρουν πράγματα του Απόστολου Λύτρα, χωρίς προειδοποίηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23qlgrcz7gx)

Δημογλίδου: Έχουν υποβληθεί μηνύσεις

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, μίλησε στον ANT1 και επιβεβαίωσε όσα είπε νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης. «Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και θα ακολουθησει αυτόφωρη διαδικασία, κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη αλλά και στον δράστη», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρυν πράγματά του.

«Έχει σχηματιστεί καταγγελία και για το αδίκημα της απειλής» είπε ακόμη η Κωνσταντία Δημογλίδου ενώ έκανε λόγο και για παραβίαση δικαστικής εντολής καθώς στον κατηγορουμενο έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει το θύμα.

Σχετικά με το περιπολικό έξω από το σπίτι της συζυγου, η εκπρόσωπος τύπου είπε ότι είναι μία συνηθισμένη τακτική, που συμβαίνει όταν κρίνουν οι αξιωματικοί ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις και δεν βρισκόταν εκεί επειδή έχει λάβει διαστάσεις η υπόθεση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23qn2dhu7lt)