Συνελήφθη ο άνδρας που πριν από μερικές ημέρες είχε κλέψει τον σταυρό μιας γυναίκας σε παραλία στον Άλιμο σε live μετάδοση, καθώς τον κατέγραφε η κάμερα του ΣΚΑΪ που έκανε ρεπορτάζ στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες, Τρίτη (19/6), κατά τη διάρκεια επιχείρησης-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο νεαρός ήταν και προκλητικός, καθώς όταν οι αστυνομικοί του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τη γυναίκα, φέρεται να τους απάντησε «τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23pvk1pmelt)

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν συνολικά 34 άτομα έπειτα από παρακολούθηση 10 ημερών

Συνολικά στην επιχείρηση της Τρίτης συνελήφθησαν 34 άτομα, οι 30 κλέφτες και οι τέσσερις κλεπταποδόχοι.

Είχε προηγηθεί παρακολούθηση 10 ημερών τόσο του αλλοδαπού που έκλεψε την αλυσίδα στην παραλία του Αλίμου όσο και των υπόλοιπων συλληφθέντων.

Και οι 34 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και όλοι δήλωσαν ότι είναι ανήλικοι, χωρίς όμως να παρουσιάσουν σχετικά έγγραφα για τον ισχυρισμό τους.

Σημειώνεται, δε, ότι ο αλλοδαπός που είχε πρωταγωνιστήσει στο απίστευτο βίντεο από την παραλία του Αλίμου, την επόμενη ημέρα είχε κλέψει άλλες δύο αλυσίδες, από άλλη παραλία.

Το χρονικό

Αίσθηση είχε προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό που συνέβη αρχές Μαΐου σε παραλία της Αττικής, όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης κατεγράφη η κλοπή αλυσίδας από τον λαιμό μιας λουομένης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Γιώργο Τσελίκα, ο δράστης ήταν ύποπτος από την αρχή, καθώς εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας παπούτσια και περιφερόταν ύποπτα από νωρίς.

Το θύμα της κλοπής, η κ. Αγγελική, αιφνιδιάστηκε από την επίθεση και, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, γι' αυτόν τον λόγο δεν φώναξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rrw4sod4o9)

Συγκεκριμένα, σε παραλία του Αλίμου, την ώρα που ήταν σε ζωντανή μετάδοση ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας, ένας κλέφτης άρπαξε από τον λαιμό ανυποψίαστης ηλικιωμένης μια αλυσίδα.

Την ώρα που ο Γιώργος Τσελίκας ετοιμαζόταν να βγει σε live μετάδοση, ο κλέφτης φορώντας ένα καπέλο πλησίασε από πίσω την ηλικιωμένη γυναίκα. Αμέσως, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και έφυγε τρέχοντας. Η γυναίκα σοκαρισμένη κοίταζε, το ίδιο και ο δημοσιογράφος.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qxsynyb2dd)

«Έκανα τον σταυρό μου και τακ μου πήρε τον σταυρό. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός, με χοντρή αλυσίδα. Το μπάνισαν αυτοί που το είδαν», είπε η γυναίκα σοκαρισμένη στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.