Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές ο Απόστολος Λύτρας, έπειτα από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η εν διαστάσει σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.

Η γνωστή δικηγόρος, όπως κατήγγειλε στις Αρχές το βράδυ της Τρίτης, δέχτηκε «επίσκεψη» από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, τη μία κόρη τους, αλλά και τον δικηγόρο του, προκειμένου να πάρουν προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Πολυζωγοπούλου, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της, με αποτέλεσμα να υποβάλει μήνυση εναντίον του ίδιου, αλλά και της πρώην συζύγου του. Η τελευταία έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης, ενώ υπάρχουν ήδη διεργασίες για την παράδοση και του ίδιου του ποινικολόγου, καθώς φέρεται να παραβίασε περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Αστυνομικοί βρίσκονται ήδη σε επαφή με συνεργάτη του ποινικολόγου, προκειμένου να διευθετηθεί το θεμα της παράδοσης και να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων υπηρεσιών των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.