Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου γευμάτιζαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων πριν από το «επεισόδιο» με τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου. Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay's Time» δημοσιοποίησε ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τι συνέβαινε ελάχιστα λεπτά πριν το εν διαστάσει ζευγάρι φύγει από το μαγαζί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Άγγελο Βουράκη, εκείνο το βράδυ στο εν λόγω μαγαζί βρισκόταν και η ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο βίντεο, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται ευδιάθετος και ήρεμος. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της 37χρονης από τον ποινικολόγο.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23wsacn5j5t)


Στα δικαστήρια η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου

Υπενθυμίζεται ότι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος της από τη νυν σύζυγο του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Δικηγόρος Λύτρα: Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος - Είχαμε ενημερώσει ότι θα πάει στο σπίτι η πρώην σύζυγος

Δεν υπήρξε καμία παραβίαση των περιοριστικών όρων από τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, υποστήριξε ο συνήγορός του, Πέτρος Πανταζής. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Πανταζής είπε ότι υπήρξε ενημέρωση για το γεγονός ότι θα επισκεφτούν το σπίτι στον Γέρακα τόσο η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου όσο και ένας συνήγορος.

«Υπάρχει ένας όρος για τον κ. Λύτρα, να μετοικήσει από την κατοικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Για να μετοικήσει πρέπει να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Υπήρχε επικοινωνία του ετέρου συναδέλφου υπεράσπισης για να μεταβεί η πρώην σύζυγος και η κόρη του για να πάρουν τα πράγματα και προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση», είπε χαρακτηριστικά, ενώ επέμεινε, λέγοντας ότι «φυσικά υπήρχε ενημέρωση, δεν εμφανίζονται τρεις άνθρωποι σε ένα σπίτι χωρίς να υπάρχει ενημέρωση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23so0prctd5)
Όπως συμπλήρωσε, «ο κ. Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα, αυτά είναι αστειότητες και το μόνο που έγινε ήταν μια προσπάθεια να παραληφθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα».

«Ό,τι και να έγινε, οι περιοριστικοί όροι δεν παραβιάστηκαν. Για να μη συναναστραφεί και πλησιάσει τη σύζυγό του, έστειλε ανθρώπους για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα, έπρεπε να πάρει τα ρούχα του, εκεί ήταν το σπίτι του», κατέληξε ο κ. Πανταζής.