Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, και θύμα την 37χρονη σύζυγο του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

*Διαβάστε εδώ: Υπόθεση Λύτρα: Αυτά είναι τα μηνύματα που εστάλησαν σε ομαδική συνομιλία στο Viber, στην οποία είχε προστεθεί και η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης 19/06, η Σοφία Πολυζωγοπούλου προχώρησε σε νέα μήνυση σε βάρος του συζύγου της, της πρώην συζύγου του και ενός δικηγόρου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ειδική δωσιδικίας.

Ειδικότερα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ισχυρίστηκε πως ο γνωστός ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

«Εγώ βρισκόμουν στο σαλόνι και από τα παράθυρα είδαμε να έχουν έρθει στον χώρο ο δικηγόρος, η πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου και η μεγάλη κόρη του συζύγου μου. Ο πατέρας μου φώναξε "τι κάνετε μέσα στο σπίτι;" και η πρώην σύζυγος απάντησε "εδώ είναι το σπίτι του Αποστολή και ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε", ανέφερε η σύζυγος του ποινικολόγου, η οποία περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της το βράδυ της Τρίτης 18/06, όπου βρισκόταν με τους γονείς της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, όταν αντιλήφθηκε ότι ανοίγει η εξώπορτα του σπιτιού, πάτησε αμέσως το κουμπί πανικού.

«Άνοιξα την εσωτερική πόρτα του σαλονιού, του ζήτησα να φύγουν, γιατί δεν είμαι καλά και να σεβαστούν την κατάσταση μου και να μείνει μόνο το παιδί. Πλησίασε ο αστυνομικός που ήταν έξω από το σπίτι, ο οποίος κι αυτός όλη την ώρα προσπαθούσε να τους βγάλει από την αυλή. Εγώ τους είπα "αφήστε μόνο το παιδί μέσα και φύγετε" και η πρώην σύζυγος φώναζε "θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη"». Ο δε συνεργάτης – δικηγόρος άρχισε να βλαστημάει με απειλητικό ύφος και εκφράσεις. Ταράχτηκα πάρα πολύ και λιποθύμησα και κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τον αστυνομικό», ανέφερε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

Οι δικηγόροι της 37χρονης υποστηρίζουν ότι με την κίνηση αυτή, παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα.


Υπόθεση Λύτρα: Τα μηνύματα που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατήγγειλε επίσης ότι δέχθηκε γραπτά μηνύματα από το σύζυγό της.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και ώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την … να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ, δεν έχω τίποτα», ανέφερε το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα προς την 37χρονη.

Ακόμα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου προστέθηκε από τον συνεργάτη του σε ομαδική συνομιλία στο viber.

«Τα μηνύματα αυτά που μου απέστειλαν σήμερα για τα χρήματα αποστέλλονται σκοπίμως με προθέσεις που δε γνωρίζω ποιες είναι, πάντως σίγουρα παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο της μη συναναστροφής μαζί μου και επιδιώκοντας την περαιτέρω τρομοκράτηση μου και την επιβάρυνση της ψυχικής μου υγείας», ανέφερε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

«Σφίχτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και δικαστική σας ζωή ό, τι θέλετε, όμως σεβαστείτε τα άτομα που μήνες και χρόνια δουλεύουν για εσάς», έλεγε σε μήνυμά του ο συνεργάτης του ποινικολόγου.




Απόστολος Λύτρας: Θα περάσει το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης

Ο ποινικολόγος, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, θα περάσει το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Νωρίς αύριο, Πέμπτη 20/06, το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και εν συνεχεία θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ποινικολόγος ήταν ολιγόλογος κατά την είσοδο του στο τμήμα, θέτωντας εαυτόν στην διάθεση των αστυνομικών.

Όλες αυτές τις ώρες, από νωρίς το πρωί δηλαδή όπου αναζητείτο από τις αρχές, φέρεται να βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου.


«Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου»

«Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα, αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους από εσάς να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν, θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου, δεν είναι οικογενειακή», είπε ο Απόστολος Λύτρας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d246fhda978h)