Μετά την μεζονέτα των 184 τετραγωνικών στο Χαλάνδρι, βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και ένα γραφείο που διατηρεί ο Απόστολος Λύτρας.

Την Τετάρτη, μέσα στην θύελλα των πληροφοριών γύρω από την κακοποίηση της συζύγου του, έγινε γνωστό πως λόγω αδυναμίας αποπληρωμής δανείου, η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του με τις κόρες τους έχει βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό για τις 26 Ιουνίου.

Σε πλειστηριασμό γραφεία στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή Tlive, σε πλειστηριασμό βγαίνουν γραφεία του δικηγόρου στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου. Ο Απόστολος Λύτρας είχε αποκτήσει τα συγκεκριμένα γραφεία μέσω γονικής παροχής πριν από 23 χρόνια, το 2001.

Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο 47 τετραγωνικών, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στον οποίο στεγάζονται δύο γραφεία. Παλιότερα ο γνωστός ποινοκολόγος χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο ως δικηγορικό γραφείο.

Το 2005 είχε πάρει δάνειο 60.000 ευρώ, για επισκευές στον χώρο, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικηγόρος σταμάτησε να εξυπηρετεί τις δόσεις του, το 2011. Έτσι και αυτό το ακίνητο οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Tlive:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d24uv1zhzopt)

Απόστολος Λύτρας: Πνιγμένος στα χρέη - Απλήρωτα 11 άτομα - Χρωστά 2.000 ευρώ για το ενοίκιο

Πνιγμένος στα χρέη φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20/06, στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε χθες σε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

*Διαβάστε εδώ: Προφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας - Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d24pwyrfqfy9)


Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται πως έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του.

Μάλιστα, στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη.

Την ίδια στιγμή, και οι ασκούμενοι δικηγόροι που υπάρχουν στο γραφείο του έχουν συνεισφέρει από την τσέπη τους για τις επαγγελματικές ανάγκες του.