Στην Ελλάδα βρίσκεται η πριγκίπισσα Κριστίνα της Ισπανίας, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στα Χανιά μαζί με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της βασίλισσας Σοφίας και του Χουάν Κάρλος βρέθηκε στην Κρήτη, ενώ περιηγήθηκε στην Παλιά Πόλη των Χανίων και στο Ενετικό Λιμάνι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η πριγκίπισσα της Ισπανίας μαζί με τα παιδιά της, επέλεξε να φάει μαζί με την οικογένεια της τα τοπικά θαλασσινά εδέσματα και φρέσκο ψάρι στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο Γιάννης Ξυλούρης, στην γνωστή ψαροταβέρνα «Τα Νεώρια».

Δείτε φωτογραφίες

prigkipisaxristina1
prigkipisaxristina2

Επίσης όπως ενημέρωσε η γνωστή μαγείρισσα από το Καβούσι Λασιθίου, Νεκταρία Κοκκινάκη, φιλοξένησε στο χώρο της την πριγκίπισσα Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της. Η ανάρτησή της συνοδευόταν από τα εξής λόγια:

«Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε εχθές στο χωριό μου και στο χώρο μου την πριγκίπισσα Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της, κόρη της βασίλισσας Σοφίας.

Είναι άνθρωποι απλοί, αγαπητοί, καλοσυνάτοι και καταδεκτικοί. Αγαπούν με πάθος την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία θέλουν να βρίσκονται στην όμορφη χώρα μας».

Πηγή: zarpanews.gr