Κοινή επαγγελματική στέγη είχαν ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ ήδη φαίνεται να έχει ξεκινήσει νέος «πόλεμος» ύστερα από την κράτηση του γνωστού ποινικολόγου για τη διαχείριση του δικηγορικού γραφείου και τις υποθέσεις που είχαν αναλάβει.

Σύμφωνα με το STAR, η διαμάχη έχει ξεκίνησει κίολας, ενώ έχει κατέβει ακόμη και το site του δικηγορικού γραφείου του ζεύγους.

Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα

lytraslaw

Τι υποστηρίζουν τα περιβάλλοντα των δύο πλευρών

Η κοινή επαγγελματική στέγη ήταν στο Κολωνάκι. Δύο γραφεία μεσοτοιχία με κοινούς συνεργάτες, πάνω από 10 άτομα. Το περιβάλλον του Απόστολου Λύτρα υποστηρίζει πως κανείς δε θα χάσει τη δουλειά του και το γραφείο θα συνεχίσει κανονικά. Το γραφείο είναι του Απόστολου Λύτρα και το μισθωτήριό του είναι στο όνομα του ποινικολόγου.

Από την άλλη πλευρά, η 37χρονη είναι αυτονόητο μετά κι από ότι έχει συμβεί πως δε θα παραμείνει στο γραφείο καθώς εκεί βρίσκεται η αδελφή του συζύγου της αλλά και ο συνεργάτης τους, τον οποίο μήνυσε η σύζυγος του Λύτρα προχθές μετά το επεισόδιο στο σπίτι της. Το STAR μεταδίδει πως μόλις συνέλθει από το σοκ και τα τραύματα θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επαγγελματική της επάνοδο.