Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στην Αγιά Χανίων, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις 18χρονοι -δύο νεαροί και μια κοπέλα- και κινούνταν από την περιοχή της Αγιάς προς τα Χανιά, εξετράπη της πορείας του στο ύψος της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και προσέκρουσε σε δέντρο.

Οι επιβαίνοντες, δύο άνδρες και μια γυναίκα περίπου 18 ετών, εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες, με 4 οχήματα της υπηρεσίας, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό τους.

Νεκρός 18χρονος

Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και του Χαμόγελου του Παιδιού και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο ένας 18χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δεύτερος 18χρονος, που έχει επίσης τραυματιστεί σοβαρά, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ η συνομήλική του κοπέλα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες: 

troxaio-xania3
troxaio-xania2
troxaio-xania