Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο έγκλειστος -πλέον- των φυλακών Κορυδαλλού Απόστολος Λύτρας, καθώς τόσο το σπίτι του όσο και γραφεία του στο κέντρο της Αθήνας πρόκειται σύντομα να βγουν σε πλειστηριασμό.

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο 24ώρο στον Κορυδαλλό - Με ποιους μοιράζεται το κελί, ο "τσακωμός" με συγκρατούμενο και ποιοι τον επισκέφθηκαν

Απόστολος Λύτρας: Η αδυναμία στα ακριβά αυτοκίνητα και τα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Η διαχείριση των οικονομικών φαίνεται να αποτελεί σημείο αιχμής για τον γνωστό ποινικολόγο, αφού εκτός από τους πλειστηριασμούς έχει απλήρωτες πολλές από τις υποχρεώσεις του, όπως τα ενοίκια γραφείων αλλά και τους μισθούς υπαλλήλων, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.
Την ίδια ώρα, είχε αδυναμία στα πανάκριβα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μία Ferrari και δύο Porsche.

Το σπίτι όπου φαίνεται πως μένει η πρώην σύζυγος του Αποστόλη Λύτρα, στο Χαλάνδρι, βγαίνει σε πλειστηριασμό την ερχόμενη Τετάρτη για ένα χρέος ύψους 450.000 ευρώ. Επίσης, τον ερχόμενο Νοέμβριο βγαίνουν σε πλειστηριασμό γραφεία στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη που είχε κληρονομήσει ο ποινικολόγος από την οικογένειά του, με την κατάσχεση να βασίζεται σε διαταγή πληρωμής του 2012 για οφειλές ύψους 200.000 ευρώ.

Τα χρήματα και η περιουσία του κατηγορούμενου δικηγόρου ανήκουν στη νυν σύζυγό του, επίσης δικηγόρο, Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο. Ο Απόστολος Λύτρας, σύμφωνα με συνεργάτες του, εμφανίζεται πλέον να μην έχει πρόσβαση σε χρήματα.


Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας - Ο καβγάς για το τσιγάρο

Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντος του προφυλακισθέντος ποινικολόγου, κρατείται στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για την αποκαλούμενη πτέρυγα των επωνύμων ή VIP, όπου κατά το παρελθόν είχαν εκτίσει μέρος της ποινής τους ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στο κελί 4, ο ποινικολόγος έχει δύο συγκρατούμενους: έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων που κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών και έναν γνωστό επιχειρηματία της Αράχωβας που κρατείται για υπόθεση οικονομικών εγκλημάτων.


Ο Απόστολος Λύτρας, όντας ο «νεότερος» της… παρέας, αναγκάστηκε να πάρει το πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αφού τα δύο κάτω ήταν πιασμένα από τους παλιούς. Μάλιστα, ενώ είναι μανιώδης καπνιστής δεν θα μπορεί να καπνίζει μέσα στο κελί, καθώς ο συγκρατούμενός του για οικονομικά εγκλήματα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δεν επιτρέπουν την εισπνοή καπνού.

Ο ποινικολόγος παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο ΑΤ Παλλήνης, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων. Χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 11, μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και εν συνεχεία μετήχθη στον Κορυδαλλό.

«Μουδιασμένοι» εμφανίζονται οι συνεργάτες του Απόστολου Λύτρα

Ο ποινικολόγος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της συζύγου του, η οποία με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ εξώδικο απέστειλε στη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Αλέξης Κούγιας εξαιτίας των χαρακτηρισμών προς το πρόσωπό του σε προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με συνεργάτη της, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας. «Μάζεψέ τον, που μιλάει με Κούγια και λένε π@π@…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

«Μουδιασμένοι» εμφανίζονται οι συνεργάτες του Απόστολου Λύτρα και της συζύγου του Σοφίας, αφού εν μιά νυκτί είδαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να φτάνει σε αυτό το σημείο. Οι υποθέσεις που χειρίζεται το γραφείο είναι πολλές, τα έξοδα τρέχουν, κάποιοι πελάτες δείχνουν… τάσεις φυγής μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και η σύζυγος του έγκλειστου των φυλακών βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, όπως ανέφεραν στην «Απογευματινή» συνεργάτες του γραφείου, είναι ο άνθρωπος που συντόνιζε τα πάντα. Από τα οικονομικά μέχρι τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων. Η ίδια όμως δεν μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να διαχειριστεί και αυτά τα προβλήματα, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί στην προσωπική της ζωή τις τελευταίες ημέρες.